Sätt ugnen på 200 grader (över- och undervärme).
Blanda ihop Masa Harina med vatten till en kladdig deg. Plasta in och låt vila i rumstemperatur i 5 minuter. Kavla sedan degen tunt mellan två bakplåtspapper.
Skär skåror så som du vill ha dina chips i degplattan och grädda chipsen i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Vänd på chipsen och grädda i ytterligare 5 minuter.
Salta chipsen, blanda runt oczh sprid ut dem på plåten du ska servera. Toppa med hackad tomat och rödlök samt svarta bönor och Fresco Sauce. Värm på i mitten av ugnen på 225 grader (över- och undervärme) i ca 5 minuter.
Toppa sedan med Guacamole, såser och färsk koriander. Servera och njut!
>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>