Camilla Hamid | Krispiga nachoplåtCamilla Hamid | Krispiga nachoplåtCamilla Hamid | Krispiga nachoplåt

Camilla Hamid | Krispiga nachoplåt

Camilla Hamids nachos

Ingredienser

Tillbehör

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader (över- och undervärme).
  2. Blanda ihop Masa Harina med vatten till en kladdig deg. Plasta in och låt vila i rumstemperatur i 5 minuter. Kavla sedan degen tunt mellan två bakplåtspapper.
  3. Skär skåror så som du vill ha dina chips i degplattan och grädda chipsen i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Vänd på chipsen och grädda i ytterligare 5 minuter.
  4. Salta chipsen, blanda runt oczh sprid ut dem på plåten du ska servera. Toppa med hackad tomat och rödlök samt svarta bönor och Fresco Sauce. Värm på i mitten av ugnen på 225 grader (över- och undervärme) i ca 5 minuter.
  5. Toppa sedan med Guacamole, såser och färsk koriander. Servera och njut!

>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>

Fler recept

Fler recept