MUSHROOM AND POTATO CARNITASMUSHROOM AND POTATO CARNITASMUSHROOM AND POTATO CARNITAS

MUSHROOM AND POTATO CARNITAS

Testa något nytt till kvällens tacomiddag!
Mushroom and potato carnitas, vegan recipe.

Ingredienser

  • 400 g ostronskivlingar, skivade⁠
  • 1 lök, tunt skivad
  • ⁠1 vitlöksklyfta⁠
  • 3 msk olja⁠
  • 300 g fast potatis, grovt tärnad⁠
  • 1 förpackning El Taco Truck Classic Spice Mix
  • ⁠2 dl ljus öl⁠
  • 1 dl apelsinjuice
  • ⁠Salt och peppar⁠

Tillbehör

Gör så här

  1. Värm en gryta/stekpanna och stek svamp, lök och vitlök i olja tills de är gyllenbruna. Tillsätt potatis och krydda med Classic Spice Mix, rör om i några minuter. Häll i öl och apelsinjuice, låt koka upp, sedan sjuda täckt tills vätskan nästan har kokat bort, cirka 10 minuter; potatisen bör vara "al dente."
  2. Mosa potatisbitarna lätt, helst med en potatisstöt, tillsätt lite mer olja och rör om tills Carnitas är klara med en fin färg. Krydda med salt och peppar efter behov.
  3. Servera Carnitas i nyligen uppvärmda majstortillas med tunt skivad rödkål, Tomato Salsita, fint hackad silverlök, Coriander Dressing och limeklyftor.

>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>

Fler recept

Fler recept