Recept för 2 personer!
1-2 påsar El Taco Truck Salted Yellow Corn Chips
1 sats Chilaquiles sauce, se recept nedan
El Taco Truck Roasted Garlic Mayo
El Taco Truck Chipotle Mayo
200 g vitost, smulad (helst vegansk)
1-2 rödlökar, finhackade
1 knippe koriander, grovhackad
Chilaquiles-sås
0,5 paket El Taco Truck Classic Spice Mix
2-3 matskedar El Taco Truck Hot Sauce
400 g krossade tomater
4 dl grönsaksbuljong
1 tesked salt
Peppar
1. Värm upp Chilaquiles-såsen i en stor kastrull.
2. Ta en portion av chipsen och lägg dem i den varma Chilaquiles-såsen, låt dem dra i 5-10 sekunder, ta upp chipsen med lite sås och lägg i en djup tallrik.
3. Toppa direkt med Roasted Garlic Mayo och Chipotle Mayo, smulad ost, rödlök och koriander - servera!
Chilaquiles-sås
Häll Classic Spixe Mix, Hot Sauce, krossade tomater och buljong i en kastrull. Koka upp och låt den sjuda i 5 minuter. Krydda med salt och peppar.
>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>