JENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOSJENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOSJENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOS

JENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOS

Vegansk tacos med blomkol som protein. Låt dig inspireras!

Ingredienser

  • Blomkål
  • Olivolja
  • El Taco Truck Smokey Spice Mix
  • Färsk ananas
  • Limejuice
  • Färsk jalapeño
  • 1/2 rödlök
  • Färsk koriander
  • Salt
  • 4 tomater
  • 1/2 lök
  • 1/2 tesked socker
  • Färsk koriander

Tillbehör

Gör så här

Smokey Blomkål

  1. Skär blomkålen i bitar och lägg dem i en ugnsplåt.
  2. Massera in en skvätt olivolja och krydda med Smokey Spice Mix.
  3. Laga i ugnen på 200 c

Ananassalsa

  1. Skär ananas i små bitar och blanda ihop alla ingredienser.

Pico de Gallo

  1. Blanda alla ingredienser tillsammans och låt den vila i kylen i 30 minuter

Servera blomkålen på Tostadas med ananassalsa, färsk lime, koriander och El Taco Truck Jalapeño Lime Mayo. Dippa chipsen i Pico De Gallo.

HAPPY COOKIN'!

>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>

Fler recept

Fler recept