3 dl grönsaksbuljon
1-2 msk El Taco Truck hot sauce
1 tsk spiskummin
Salt
3 dl ärtor - tinade och grovmosade
3-4 nävar El Taco Truck Salted Blue Corn Chips - grovkrossade
1 silverlök, hackad
1 knippe koriander, hackad
Limeklyftor
För 2-4 personer (8 stycken Enchiladas)
1. Koka upp buljongen och smaka av med Hot Sauce, spiskummin och salt.
2. Blanda Hot Guacamole med ärtor och chips.
3. Fördela guacamoleblandning på de 8 tortillasen och rulla ihop, lägg med skarven ned i insmord ugnsfast form.
4. Fördela enchiladasåsen ovanpå och sätt in i ugn på 225°C i ca 10-15 minuter.
5. Ta ut och toppa med Cheezy sauce, hackad silverlök, koriander och limeklyftor.
Njut av direkt!
>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>