Stek lök och paprika i olja tills de är mjuka, tillsätt vegansk protein och stek i några minuter under omrörning. Tillsätt mosade bönor och vatten, låt det sjuda och rör om tills vätskan har reducerats. Krydda med Hot Sauce och salt, ta bort från värmen och låt det svalna något.
Snabbt värm tortillas i en stekpanna, klicka ut lite Cheezy Jalapeño Sauce i mitten av varje tortilla, lägg cirka 1 dl av fyllningen, krama ut lite mer Cheezy Jalapeño Sauce. Vik in sidorna mot fyllningen och rulla ihop det ordentligt. Alternativ 1: Värm en stekpanna och stek Chimichangas tills de är gyllenbruna på alla sidor. Alternativ 2: Pensla Chimichangas med olja, lägg dem i en ugnsfast form och baka i ugnen/luftfritösen på 200°C i cirka 20-25 minuter.
Placera de varma Chimichangas på en tallrik med strimlad isbergssallad längst ner och toppa med såser, klyftade tomater, hackad rödlök, lite Guacamole vid sidan av, och limeklyftor att pressa över.
>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>